KeesH (119680)
Polska

|
Witam serdecznie.
Piszę tutaj, bo może akurat ktoś będzie tu grający w Fifę 20, miał swoją drużynę w wirtualnych klubach, która reprezentuje fajny poziom i szuka zawodnika. Coś o mnie. Gram w Fifę od 8 lat. Gram bardzo często, nie sporadycznie, więc nieskromnie mówiąc poziom wyżej niż medium z pewnością osiągam. Z moich sukcesów w karierze to zwycięstwo w turnieju "Poznań league tour" w Fifie 16 Ultimate Team, trzecie miejsce w turnieju "Orlik Cup festival" również podczas Fify 16, Drugie miejsce w turnieju "Graj i ty - Piła 2018" Podczas Fify 17 oraz zwycięstwo w turnieju "Fifa Forever" w Fifie 18. Przewinęło się również kilka turniejów online, z różnymi osiągnięciami. Oprócz edycji trybów solo, gry pojedynczej, w wirtualne kluby rozpocząłem grać od Fify 16. Gram dziennie zazwyczaj po 4-5 godziny, a pozycja moja to defensywny pomocnik. W wirtualne kluby grałem w drużynach takich jak: "FC Wyklęci", "Polskaaa", "Fosterat SC" oraz "Movista". Aktualnie jestem w angielskiej drużynie o nazwie Alsager Town, jednak tam sytuacja "w środku" nie wygląda zaciekawie i chętnie dołączę do Polskiej, młodej, głodnej zwycięstw ekipy Serdecznie zapraszam do składania propozycji. Nie dodałem, ale chodzi o konsolę Ps4. Zapraszam do kontaktowania się, albo w wiadomościach prywatnych tutaj, albo lepiej pod nazwą na konsoli KeesH-26. Mam nadzieję do usłyszenia! )
|